DEJAN Stanković u velikom intervjuu progovorio je o stvarima koje mu stoje na duši, i teškom periodu koji je iza njega. Crvena zvezda, Siniša Mihajlović i Sampdorija bili su u fokusu legendarnog srpskog fudbalera.

Vosa Sve

08.02.2023. 23:32

Pa vidi i tamo da ti uprava kluba sredi penale u svakoj utakmici, par iskljucenja protivnickih igraca, pa mozes nezasluzeno i prvak da budes. Ne bi ni ovde nista osvojio nikada da nije bilo tako. Sta oni misle da je to moguce drugacije tamo sa trenerom pocetnikom i jos neznalicom.

zozon

09.02.2023. 09:41

Nema u Italiji Terze i namestenih utakmica.Grof Bozovic,Milojevic i ti ste po Terzinim recima veliki treneri....a kad odete u inostranstvo da radite posle pola godine,eventualno jedne godine dobijate sut kartu.Nema penala van sesnaesterca i golova iz gol auta.Batali se ti trenerskog posla,nije to za tebe.

Miki BG

09.02.2023. 10:37

Kao igrac odlican 5 bodova , kao trener 0 bodova. Mogao bi da prestanes da koristis Mihino ime kada tones na dno jer on je za tebe bio institucija u svakom smislu. Prestani kukati i slinaviti, gradnja u zasticenoj zoni BG ti ide po planu na zaprepascenje svih u BG. Sedi 1...

VT

09.02.2023. 11:01

Deki je abnormalno glup covek, nisam to uvidjao dok je igrao. Covek mislm da nema ni prelazni IQ. Sto se kaze, kada bi bio podvrgnut testiranju IQ-a, nalaz bi bio negativan. Hahahahahahaha