TRAGEDIJA: Autobus sa fudbalerima pao sa mosta, ima poginulih

Novosti online

30. 01. 2023. u 16:13

CRNI dan za fudbal.

ТРАГЕДИЈА: Аутобус са фудбалерима пао са моста, има погинулих

Foto: Arhiva Novosti

Tragedija se desila u Brazilu, kada je u ponedeljak, ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu, a nešto pre podneva po srednjoevropskom, autobus sa fudbalskim timom pao sa deset metara visokog mosta, javlja "Globo".


Taj brazilski mediji ističe da je u autobusu bila ekipa Vila Marija Helena, koja se, nakon što je osvojila turnir u Ubaporangi, vraćala u rodi Dukve de Kašijas.


Isprva su lokalne novine javile da je četiri osobe poginulo u padu ovog autobusa, ali je "Globo" naknadno objavio da je najmanje pet žrtava.


Još 29 osoba su izvučene iz olupine, od kojih je 24 preveženo u bolnicu Sao Salvador u Alem Paraibi, a pet njih u bolnicu u Leopoldini.


"Trenutno nemamo informacija o njihovom zdravstvenom stanju", javlja "Globo", dodajući i sledeće detalje koje je saznao od spasilaca:


- Iako nije poznat identitet žrtava, od četvoro najpre izvučenih tela poginulih, trojica su tinejdžeri, starosti od 14 do 17 godina, a jedno je bila odrasla osoba, neutvrđenih godina starosti.

Bonus video: In memoriam - Pele

Pratite "Novosti sport" i na Fejsbuku!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)