STRAŠAN DERBI GLAZGOVA: Rendžers i Seltik priredili spektakl

Č. V.

02. 01. 2023. u 16:26

FUDBALERI Rendžersa i Seltika priredili su publici pravi spektakl publici na "Ajbroksu". Meč je završen bez pobednika - 2:2, a mnogo više razloga za slavlje imaju gosti.

СТРАШАН ДЕРБИ ГЛАЗГОВА: Ренџерс и Селтик приредили спектакл

Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Izabranici Endža Pocekoglua su do remija došli u finišu utakmicu i zadržali su velikih devet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Utakmica je idealno počela za Seltik. Igrao se 5. minut kada je Japanac Daizen Maeda savladao iskusnog Alana Mekgregora.

Rendžers je od tog trenutka krenuo agresvnije ka golu rivala. Domaćin je furiozno otvorio drugo poluvreme, pošto je u razmaku od šest minuta postigao dva gola. Najpre je u 47. minutu izjednačenje doneo Rajan Kent, da bi u 53. precizan sa bele tačke bio Džejms Tavernije.

Navijači "policajaca" su se nadali da će se radovati pobedi i da će trka za titulu zakomplikovati. Ipak, njih je razočarao Kjogo Furuhaši koji je doneo zlata vredan bod Seltiku.

Tim sa "Seltik parka" je lider na tabeli sa 55 bodova, dok je Rendžers drugi sa 46. Teško je za očekivati da stanje može da se promeni, s obzirom na to da je ovo bilo 20. kolo škotskog šampionata. Iako do kraja ima još 13 rundi, ovo je zeleno-belim bilo ubedljivo najteže gostovanje.

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa