ITALIJANI, KAPA DOLE: Siniša Mihajlović je preminuo, a evo kako su Lacio i Milan nakon potresnih vesti započeli svoje mečeve

Novosti online

16. 12. 2022. u 19:44

SINIŠA Mihajlović izgubio je bitku sa leukomijom u 53. godini života, i napustio svet koji tuguje za fudbalskom legendom.

ИТАЛИЈАНИ, КАПА ДОЛЕ: Синиша Михајловић је преминуо, а ево како су Лацио и Милан након потресних вести започели своје мечеве

Foto: AP

O tome koliko je dubok trag ostavio u Italiji, gde je dugo godina igrao u svojoj karijeri, a kasnije radio i kao trener, govori i način na koji su današnje mečeve započeli Lacio, klub čiji je dres nosio sa mnogo uspeha, i Milan, koji je trenirao.

Velikani Serija A odali su mu počast, utakmica Milana sa Liverpulom, odnosno Lacija sa Hatajem, počele su minutom ćutanja.

Podsetimo, kao igrač Siniša Mihajlović je sa kapitenskom trakom predvocio rimski klub do najvećih uspeha s kraja prošlog i početkom ovog veka. Podigao je skudeto, bio dva puta osvajač Kupa Italije, jedanput i Superkupa, a sa njim u timu Lacijali su bili najbolji i u Kupu pobednika kupova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)