"ZBOGOM MIHAJLOVIĆU, ŽESTOKOM MOMKU VELIKOG SRCA" Ovako se italijanska "Gazeta" oprostila od velikog Mihe

Novosti onlajn

16. 12. 2022. u 15:31

SINIŠA Mihajlović preminuo je danas u 54. godini života.

ЗБОГОМ МИХАЈЛОВИЋУ, ЖЕСТОКОМ МОМКУ ВЕЛИКОГ СРЦА Овако се италијанска Газета опростила од великог Михе

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Najpoznatiji italijanski sportski magazin "Gazeta" vest o smrti Siniše Mihajlovića objavila je sa potresnim naslovom: "Zbogom Mihajloviću, žestokom momku velikog srca: preminuo je od leukemije u 53. godini".

Opširan tekst o Mihajloviću sa njegovom detaljnom biografijom "Gazeta" počinje rečenicom "Vest koju niko nikada nije hteo da čuje: Siniša Mihajlović nas je napustio", nakon čega je navedeno da je Mihajlović preminuo u bolnici u Rimu. 

Podsetimo, i porodica Siniše Mihajlovića oglasila se saopštenjem

- Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata - Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - istaknuto je u saopštenju koje su preneli italijanski mediji. 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)