VELJKO PAUNOVIĆ OVO NIJE DO SADA DOŽIVEO: Legendarni fudbaler Reala nahvalio Srbina

Novosti online

08. 12. 2022. u 18:17

FUDBALSKI klub Gvadalahara Čivas, koji sa klupe predvodi Veljko Paunović, trenutno se nalazi na pripremama u Španiji. Srpski trener bio je tema razgovora meksičkih medija i legendarnog Raula.

ВЕЉКО ПАУНОВИЋ ОВО НИЈЕ ДО САДА ДОЖИВЕО: Легендарни фудбалер Реала нахвалио Србина

FOTO: EPA

Raul Gonzales Blanko trenutno sa klupe vodi "B" tim Real Madrida, a aktuelni trener Kastilje nije slučajno bio sagovornik meksičkih novinara, s obzirom da je nastupao sa Fernandom Jarom, aktuelnim sportskim direktorom Čivasa.

Na pitanje šta mogu da očekuju navijači Čivasa od špansko-srpskog tandema na čelu sportskog sektora kluba, Raul je bio prilično jasan.

- Treba da budu mirni, da im veruju. To su dva čoveka sa puno mudrosti i iskustva. Možda su obojica prvi put u meksičkom fudbalu, ali naposletku, ovaj sport je svuda isti. Čivas je veliki i dobro organizovan klub, siguran sam da će njihov doprinos rezultatima da bude ogroman i da će navijači uživati u pobedama, kazao je Raul.

Španac je dodao da će navijati za Čivas.

- Naravno da ću da pratim rezultate, prvenstveno zbog Jera i Paunovića. Obojicu mnogo poštujem, delili smo brojne sjajne zajedničke momente i siguran sam da će njihova ekipa da igra isto kao što se ponašala danas na treningu – sa puno energije, uveren je Raul.

Posle Hetafea, Čivas će u nedelju da odmeri snagu i sa Atletik Bilbaom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti