SVET SE SMEJE HRVATIMA: Navijači Hajduka iz Splita ni sami ne mogu da veruju šta im se desilo (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2022. u 17:18

U Hrvatskoj su navijači ponovo jedna od glavnih sportskih tema.

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТИМА: Навијачи Хајдука из Сплита ни сами не могу да верују шта им се десило (ВИДЕО)

Foto: M. V.

Podsetimo, zbog utakmice Lokomotiva - Hajduk Split, danas je u glavnom gradu Hrvatske došlo do ozbiljnih incidenata jer su splitske navijače napali zagrebački "Bed blu bojsi", koji bodre Dinamo.

A nakon što su posle te tuče navijača u Zagrebu neki od njih ostali da leže, teško povređeni, desila se i neverovatna scena na samoj utakmici.

Naime, splitska Torcida je, tokom paljenja baklji, zapalila sopstvenu glavnu zastavu, pa su tifozi iz Dalmacije brzo uskočili s tribine na ivicu igrališta, kako bi ugasili požar, jer im je gorela najvrednija tifo-stvar koju navijači mogu da imaju: 

Taj snimak je obišao planetu vrlo brzo, a pristalicama Hajduka smejali su se mnogi navijači, jer su sebi dozvolili ono što ozbiljnim grupama ne bi smelo da se desi.

U maju se to desilo "Bed blu bojsima" iz Zagreba!

Podsetimo, nakon što je još u pretposlednjem kolu minulog prvenstva Dinamo Zagreb pobedio u gostima Šibenik i zadržao nenadoknadiva četiri boda prednosti u odnosu na svog najvećeg rivala, Hajduk, veliki derbi Hrvatske, između Zagrepčana i Splićana, bio je ovog maja rezultatski nebitan u poslednjoj rundi nadmetanja. A baš tad se desila jedna vrlo zanimljiva scena na Maksimiru.

Naime, navijači domaćih, "Bed blu bojsi", priredili su veliku bakljadu i tom prilikom se obrukali pred tifo-kolegama iz sveta jer su zapalili sopstvenu glavnu zastavu:

Inače, Dinamo je rešio taj derbi u svoju korist, pobedom od 3:1, čime je prvenstvo završio sa 79 bodova, sedam više od Hajduka. Sada su se Splićani paljenjem svoje glavne zastave "revanširali" kolegama iz glavnog grada, i to u prilično ružnom danu za Torcidu: em su zapali svoju zastavu, em je meč s Lotokomtivom završen rezultatom 2:2, te Hajduk ima četiri boda manje, a meč više, od vodećeg Dinama.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!