HAOS U BOSNI: Derbi Mostara se oteo kontroli! Navijači Veleža zapalili stadion velikom rivalu (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2022. u 18:48

Pred oko 4.000 navijača Zrinjski i Velež ukrstili su koplja u derbiju Mostara. Sama utakmica nije bila previše sadržajna i završena je rezultatom 1:0 za Zrinjski, ali za razliku od terena, na tribinama je bilo i te kako mnogo uzbuđenja.

ХАОС У БОСНИ: Дерби Мостара се отео контроли! Навијачи Вележа запалили стадион великом ривалу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Završnicu utakmicu na stadionu Pod Belim bregom obiležile su nemile scene kada su počele da gore stolice u sektoru namenjenom za gostujuće navijače.

Požar je nastao prilikom odlaska nezadovoljnih pristalica Veleža sa stadiona i vatrogascima je bilo potrebno nekoliko minuta da ugase vatru i onemoguće dodatno širenje vatrene stihije.

Meč je inače obeležila i uzavrela atmosfera u velikom derbiju Mostara, a navijači oba tima napravili su sjajan ambijent tokom trajanja same utakmice.

Nakon završetka meča službena lica utakmice, odnosno delegat i komesar za bezbednost zajedno sa predstavnicima oba kluba su obišli deo tribina koji je zapaljen.

Posle ustanovljenje štete delegat i komesar za bezbednost će svoj izveštaj proslediti Disciplinskoj komisiji koja će u skladu sa propisima NFSBiH pokrenuti disciplinski postupak.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati