AU, KAKVA UTAKMICA U LONDONU: Prštalo sve od golova, Son heroj Totenhema, Lester demoliran (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2022. u 21:17

FUDBALERI Totenhema ubedljivo su u Londonu savladali ekipu Lestera 6:2, a Son Hjong-Min postigao je het-trik pošto je ušao u igru u drugom poluvremenu. Bili su to prvi pogoci u sezoni za fenomenalnog Korejca.

АУ, КАКВА УТАКМИЦА У ЛОНДОНУ: Прштало све од голова, Сон херој Тотенхема, Лестер  демолиран (ВИДЕО)

FOTO: AP

Totenhem se mučio u prvom poluvremenu sa fenjerašem Lesterom, ali je u nastavku stigao do ubedljive pobede 6:2, najviše zahvaljujući Korejcu Sonu.

Hitronogi napadač nije se upisao u listu strelaca u prvih šest utakmica u Premijer ligi, ali je sve to nadoknadio protiv "lisica" i to pošto je u drugom poluvremenu ušao u igru sa klupe.

Son je postigao het-trik i doneo ekipi Antonija Kontea peti trijumf u sezoni i drugo mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i Mnačester siti.

Lester je poveo već u šestom minutu golom Tilemansa sa bele tačke, Totenhem preokrenuo golovima Kejna i Dajera, da bi nerešen rezultat gostima na poluvremenu doneo Medison.

Ipak, u nastavku je na terenu igrala samo jedna ekipa.

Betankur je već u drugom minutu drugog dela ukrao loptu Ndidiju i savladao Vorda, a heroj meča Son u igru je ušao u 59. minutu.

Korejac je prvi gol na meču postigao u 73. minutu, a onda još dva u 84. i 86. i upotpunio debakl Lestera, koji je ostao zajucan na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.

Standings provided by SofaScore

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)