ITALIJANSKA VOJSKA ANGAŽOVANA ZBOG HRVATA: Navijači Dinama poneli više oružja na meč Lige šampiona!

Novosti online

14. 09. 2022. u 17:34

UEFA sa velikom dozom opreza prati dešavanja vezana za današnju utakmicu na "San Siru". A neposredno pre meča Lige šampiona između Milana Dinama, privedeno je 14 navijača hrvatskog tima, koji su se spremali da naprave incidente u "gradu mode".

ИТАЛИЈАНСКА ВОЈСКА АНГАЖОВАНА ЗБОГ ХРВАТА: Навијачи Динама понели више оружја на меч Лиге шампиона!

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Pristalice šampiona naših komšija privedene su zbog posedovanja pirotehnike i hladnog oružja.

Tokom policijskog pretresa, od "Bed blu bojsa" oduzeti su noževi, dimne bombe i teleskopske palice, a u samom gradu su primetne velike mere bezbednosti.

Milan i zagrebački Dinamo odmeriće snage danas od 18.45, u utakmici drugog kola grupe E najelitnijeg fudbalskog takmičenja Evrope, a mere bezbednosti su na enormno visokom nivou.

Zanimljivo, pored policije navijače gostujućeg tima obezbeđuje čak i mala vojna jedinica, a sve u cilju da se spreče neredi koji su se dogodili 2000. godine tokom gostovanja Dinama u Milanu, prenosi "Hina".

U drugom meču ove grupe od 21.00 sastaju se Čelsi i Salcburg. Dinamo je lider na tabeli posle prvog kola u kome su inzenadili na "Maksimiru" londonske "plavce". "Modri" imaju tri boda, Milan i Salcburg imaju po bod, a Čelsi je poslednji bez bodova.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)