OGLASIO SE BUKARI: Zvezdin "gepard" otkrio stepen povrede

Novosti online

18. 08. 2022. u 21:01

SADA je sve jasno, navijači Crvene zvezde mogu da odahnu.

ОГЛАСИО СЕ БУКАРИ: Звездин гепард открио степен повреде

FOTO: M. Vukadinović

Tim tim iz Ljutice Bogdana poražen je od Makabija iz Haife u prvom meču plej-ofa Lige šampiona sa 3:2, pa će u revanšu na "Marakani" morati da juri rezultat uz imperativ pobede protiv šampiona Izraela.

Ubedljivo najbolji igrač beogradskog kluba na ovoj utakmici bio je Osman Bukari, koji je u 60. minutu morao da napusti teren, nakon što se požalio na povredu i uplašio sve pristalice crveno-belih. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Ipak, danas se oglasio i popularni "gepard sa Marakane" i poslao sjajnu poruku navijačima Zvezde.

– Osetio sam mali bol u mišiću, tako da nisam želeo da rizikujem. Biću spreman za utakmicu naredne nedelje – poručio je kratko Bukari, koji je pohvalio afmosferu na "Sami Ofer" stadionu, ali je poručio da ono što Makabi očekuje u Beogradu još nisu bili u prilici da vide.

Klupski lekari su odmah posle meča odradili sva neophodna testiranja, i utvrdili da je u pitanju bio samo grč u mišiću zbog velikih napora.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako saznaje "MaksBet sport", krilni napadač je odradio trening oporavka po dolasku u Beograd, a isto su učinili i svi prvotimci šampiona Srbije, iako to nije bilo planirano.

Bonus video: Majstorija Pešića otvorila Zvezdinu goleadu protiv Voždovca, kao uvod za gostovanje Makabiju u Izraelu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije