IGRAČI ZVEZDE TO NISU OČEKIVALI: Dejan Stanković ih nije pustio da idu pravo kući po povratku iz Izraela, morali su prvo da urade ovo (FOTO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 18:22

MAKABI Haifa i Crvena zvezda odigrali su izuzetan prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, posle čijeg završetka je Dejan Stanković, trener srpskog prvaka, rešio da malo prodrma ekipu koju predvodi.

ИГРАЧИ ЗВЕЗДЕ ТО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Дејан Станковић их није пустио да иду право кући по повратку из Израела, морали су прво да ураде ово (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Makabi je vodio, pa gubio, a onda pobedio Crvenu zvezdu u Haifi, pa će tek revanš u Beogradu odlučiti ko ide u elitno takmičenje.

A Stanković, koji je, pored ostalog, za ishod i igru crveno-belih rekao "Ne prihvatam, nisam zadovoljan, ali ne mogu sve da odbacim, jer je bilo stvarno teško", rešio se na nesvakidašnji potez.

Naime, kako je objavljeno na Tviter nalogu srpskog prvaka, citiramo: 

"Po povratku iz Izraela, direktno sa aerodroma, ekipa se uputila ka pomoćnim terenima našeg stadiona, gde je odradila trening. Pripreme za revanš su već počele."

Podsetimo, revanš se igra sledećeg utorka od 21 sat na "Marakani", a dok pobednik ovog dvomeča ide u grupnu fazu Lige šampiona, poraženi se seli u jednu od grupa Lige Evrope.

Bonus video: "Delije" slave prvi gol Zvezde protiv Makabija u Izraelu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (4)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!