ŠAMPIONSKI MARŠ SITIJA: Građani se zasladili trešnjicama - De Brujne bacio Holanda u senku (VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 17:54

FUDBALERI Mančester sitija nakon impresivnog izdanja u prvom kolu protiv londonskog Vest hema ugostili su na svom "Etihadu", novajliju u Premijer ligi, ekipu Bormuta i stigli do ubedljive pobede rezultatom 4:0.

ШАМПИОНСКИ МАРШ СИТИЈА: Грађани се засладили трешњицама - Де Брујне бацио Холанда у сенку (ВИДЕО)

FOTO: EPA

"Građani" su rano načeli mrežu trešnjica, pa je već u 19. minutu Ilkaj Gunndogan ušao u kazneni prostora rivala i sjajno realizovao dobar pas Erling Holanda. 

Morao je Skot Parker da rasformira bunker koji je pripremio za gostovanje šampionu Engleske, pa je ostalo prostora da Kevin de Brujne demonstrira svoj razoran šut, nakon što ga je uposlio Fil Foden. 

Isti igrači bili su u centru pažnje i u 37. minutu, samo su zamenili uloge, pa je Belgijanac maestralno uposlio dete Mančester Sitija, pa je Fil Foden upravo nakon asistencije poslao loptu iza leđa golmana Bormuta, koji je mora se priznati morao bolje da interveniše. 

Pep Gvradiola rešio je da spusti gas, rano su u drugom poluvremenu teren napustili i Fil Foden i Erling Holand. , kao i Gundogan i stub odbrane Ruben Diaš.

Građani su držali posed, dominirali i dočekali grešku Džefersona Lerme, koji je nakon sjajnog prodora Kansela poslao loptu u svoju mrežu za 4:0. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije