"DA SE OPUSTIMO I IGRAMO FUDBAL": LJubomir Fejsa ne može da dočeka revanš sa Kipranima

Tanjug

10. 08. 2022. u 13:52

FUDBALER Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je danas da on i njegovi saigrači moraju da se opuste i igraju fudbal kako umeju i da je to recept za eliminaciju kiparskog AEK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

ДА СЕ ОПУСТИМО И ИГРАМО ФУДБАЛ: Љубомир Фејса не може да дочека реванш са Кипранима

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su u Larnaki poraženi sa 2:1 i sutra (21.00) će u Humskoj juriti plasman u plej-of gde ih čeka ukrajinski Dnjepar.

- Treba opušteno ući u utakmicu. Pod pritiskom je najteže igrati. Savet mlađima je da se opustimo i igramo fudbal - izjavio je Fejsa na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da očekuje tešku utakmicu, ali da jedva čeka da meč počne

- Utakmica će biti teška, ali ako mi to dozvolimo, ali nadam se da mi to nećemo dozvoliti. Bolja smo ekipa od njih, jedva čekamo da počne utakmica i da je završimo kako mi želimo. Atmosfera je dobra, svi smo svesni šta nas očekuje. Znamo da je pritisak, da je bitna utakmica. Svi smo spremni i iščekujemo taj bitan meč - rekao je iskusni vezista.

Bivši reprezentativac Srbije najavljuje da će pružati bolje partije u narednom periodu jer je povreda za njega prošlost.

- Što se tiče povrede, nisam mogao tu ništa da uradim. Prošao sam pripreme, naravno da može da se očekuje da budem što bolji. Tu sam da pružim maksimum i da pomognem ekipi - zaključio je Fejsa.

Bonus videoAtmosfera na stadionu u Larnaki pored početak utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)