FERGUSON PONOVO NA ZADATKU! Cilj – Ronaldov ostanak

Novosti online

26. 07. 2022. u 22:41

PORTUGALSKI fudbaler Kristijano Ronaldo danas je stigao u trening centar Mančester junajteda, Kerington, u društvu menadžera Žorža Mendeša kako bi razmotrio gde će nastaviti karijeru i dogovorio se sa engleskim klubom o budućnosti, preneli su brojni engleski i španski mediji.

ФЕРГУСОН ПОНОВО НА ЗАДАТКУ! Циљ – Роналдов останак

FOTO: EPA

Ronalda je u Keringtonu dočekao legendarni trener "crvenih đavola" ser Aleks Ferguson, koji ga je i doveo na Old traford, i čiju reč Portugalac izuzetno poštuje.

Naime, on i čovek koji ga je otkrio su se redovno sastajali u finišu sezone. Njih dvojica su inače i komšije u Mančester, te ovo i te kako ima smisla. Veruje se da je Fergusonov "zadatak" da osigura Ronaldov ostanak na "teatru snova".

FOTO: EPA

Kako prenosi španska "Marka", najrealnija opcija je da Ronaldo do kraja sezone igra u nekom drugom klubu na pozajmici i da se posle godinu dana vrati u Mančester kako bi odradio ugovor do kraja.

Za sad se kao jedini klub koji bi želeo da pozajmi Portugalca pominje Atletiko Madrid.

Ronaldo je propustio pripreme ekipe u Aziji, a trener Junajteda Erik ten Hag rekao je da računa na njega i da jedva čeka da sa njim sarađuje.

Kristijano Ronaldo - nestvarna biografija

Kristijano Ronaldo je rođen 5. februara 1985. godine, tokom karijere je igrao za Sporting Lisabon, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i, ponovo, Junajted, osvojio je Ligu šampiona jednom s engleskim gigantom, u četiri navrata s Madriđanima, dok je s reprezentacijom Portugala (u čijem je dresu postigao rekordnih 117 golova, na 189 utakmica) bio evropsi prvak 2016. godine.

Drži brojne rekorde Lige šampiona (po broju nastupa - 183, golova - 140, asistencija - 42), treći je sportista koji je tokom karijere zaradio više od milijardu dolara, a pet puta je dobio Zlatnu loptu, za najboljeg fudbalera godine na planeti.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!