SRPSKA FUDBALSKA "BOMBA": Velika zvezda "orlova" u megatransferu stiže u Mančester junajted?

Novosti online

25. 07. 2022. u 18:46

MANČESTER junajted je već uživao u čarima jednog srpskog asa, velikog defanzivca, jednog od najboljih kog smo imali, Nemanje Vidića, a od ovog leta bi, nekako naprasno, još jedan naš čuveni fudbalski sunarodnik mogao da obuče dres ekipe s "teatra snova".

СРПСКА ФУДБАЛСКА БОМБА: Велика звезда орлова у мегатрансферу стиже у Манчестер јунајтед?

FOTO: EPA

Naime, kako prenosi italijanski "Kalčo merkato", fudbaler Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić mogao bi karijeru da nastavi u Mančester junajtedu ako igrač Barselone Frenki de Jong definitivno odbije da pređe u klub sa "Old traforda".


Italijanski mediji podsećaju da se Barselona dogovorila sa Mančester junajtedom u vezi sa obeštećenjem za holandskog fudbalera, ali je De Jong stopirao transfer, jer ne želi da igra za engleski klub, koji naredne sezone neće nastupiti u Ligi šampiona.


Holandski fudbaler odugovlači odluku o prelasku u Junajted, a Barselona želi po svaku cenu da proda De Jonga.
"Kalčomerkato" tvrdi da je Milinković Savić prva alternativa za De Jonga, jer čelnici Junajteda gube strpljenje i žele da angažuju pojačanja pre početka sezone u Premijer ligi.


Srpski fudbaler je dugogodišnja uzdanica Lacija, a često nosi kapitensku traku rimskog kluba. Njegov menadžer Mateja Kežman, kako prenosi Tanjug, priprema zvaničnu ponudu Mančester junajtedu za svog klijenta.


Lacio je prethodnih godina tražio 100 miliona evra za Milinković Savića, ali italijanski mediji tvrde da sada obeštećenje za srpskog fudbalera iznosi oko 70 miliona evra.
Sergej Milinković Savić (27) ima ugovor sa Laciom do 30. juna 2024. godine.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri