ZVEZDINA OSVETA ŠERIFU? Crveno-beli dobili potencijalne rivale na žrebu za treće kolo kvalifikacija Lige šampiona

O. M.

15. 07. 2022. u 16:57

UEFA je, tri dana pre žreba kvalifikacija za Ligu šampiona odredila grupe potencijalnih protivnika. Crvena zvezda će u ponedeljak saznati protivnika u trećem kolu kvalifikacija, a potencijalni rivali su vrlo zanimljivi, naročito jedan koji je ostao dužan našem šampionu.

ЗВЕЗДИНА ОСВЕТА ШЕРИФУ? Црвено-бели добили потенцијалне ривале на жребу за треће коло квалификација Лиге шампиона

Foto: M.Vukadinović

Žreb za treće kolo na programu je u ponedeljak, iako su prve utakmice drugog kola zakazane tek za sredu i četvrtak, tako da nije još sigurno da li će izabranici Dejana Stankovića imati priliku da se osvete moldavskim Šerifu koji je jedan od preostalih rivala crveno-belima.

To će se znati tek kada se odigraju i revanši koji su na programu 26. i 27. jula. Šerif će i ako bude dobio Zvezdu za potencijalnog protivnika, pre toga morati da eliminiše ekipu Maribora.

Osim ovog para, u igri da izvuku Zvezdu su pobednici duela Linfild - Bode/Glimt i Pjunik - Didelanž.

Treba podsetiti da je jermenski predstavnik Pjunik u prethodnoj rundi napravila prvorazredno iznenađenje eliminisavši rumunski Kluž, dok je Bode/Glimt rošle godine bio jedan od prijatnih iznenađenja Lige konferencija gde ga je tek u četvrtfinalu zaustavio potonji osvajač najmlađeg evropskog klupskog takmičenja, Roma.

Zvezda će biti nosilac do kraja kvalifikacija, a u trećem kolu osim beogradskih crveno-belih povlašćen status imaju Viktorija Plzen i Malme, odnosno ako oni ispadnu, njihovi protivnici u drugom kolu Helsinki i Žalgiris.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna