KAVANI ĆE MORATI DA SE OŠIŠA? Urugvajski fudbaler je vrlo blizu novog kluba, ali...

Novosti online

08. 07. 2022. u 15:59

URUGVAJSKI fudbaler Edinson Kavani još uviek je bez kluba nakon što je napustio Mančester junajted.

КАВАНИ ЋЕ МОРАТИ ДА СЕ ОШИША? Уругвајски фудбалер је врло близу новог клуба, али...

FOTO: AP

Urugvajac je bio nezadovoljan minutažom koju je imao na "Old Trafordu" i odlučio je da napusti ovaj klub, ali očekuje se da uskoro pronađe novi tim.

Italijanski mediji objavili su danas da postoji mogućnost da Kavani karijeru nastavi u Seriji A i to u dresu novog prvoligaša Monce. Ovaj klub se nakon 40 godina vratio u društvo najboljih i želi što bolje pojačati ekipu.

Kako je objavio italijanski novinar Đanluka di Marcio, čelnici Monce već su kontaktirali iskusnog napadača i ponudili su mu ugovor na godinu dana, sa opcijom da isti produže na još jednu sezonu.

Kontakti su uspostavljeni pre desetak dana, a u novom članu elitnog ranga italijanskog fudbala sada čekaju Kavanijev odgovor i nadaju se da će Urugvajac pristati da dođe u ovaj kod njih.

Kavani bi se tako vratio u Italiju nakon devet godina kada je iz Napolija prešao u PSŽ za 65 miliona evra. Na Apeninima je igrao još i u dresu Palerma.


Podsetimo, nedavno su italijanski mediji brujili o tome koje sve kriterijume nova pojačanja Monce moraju da ispune kako bi potpisali za ovaj tim. Kavani na telu nema tetovaže, ali da li će zbog zahteva Silvija Berluskonija morati da se ošiša?

BONUS VIDEO: Otvoren novi stadion u Kruševcu
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri