BIZARNA BERLUSKONIJEVA PRAVILA: Monca ne želi fudbalere koji su istetovirani, ali to nije sve

Novosti online

08. 07. 2022. u 15:23

FUDBALSKI klub Monca se nakon 40 godina vratio u Seriju A, a čelnici ovog tima imaju jasan cilj - da tu ostanu što je duže moguće.

БИЗАРНА БЕРЛУСКОНИЈЕВА ПРАВИЛА: Монца не жели фудбалере који су истетовирани, али то није све

Foto: EPA

Moncu je pre tri godine kupio bivši premijer Italije Silvio Berluskoni nakon što je prodao Milan. On je sa Milanom osvojio skoro sve što je mogao, a nakon što je napustio San Siro, bez fudbala jednostavno nije mogao.

Monca je ovog leta i te kako optimistična oko pojačanja i u klubu su odlučni da dovedu što bolje igrače kako iduće sezone ne bi bili u borbi za opstanak, jer je cilj da se u Seriji A zadrže što duže.

U centru pažnje ovih dana našla su se navodna pravila koje Berluskoni ima kada su u pitanju transferi i nova pojačanja.

Italijanski mediji bruje o tim pravilima koje je bivši italijanski premijer uveo kada je tek preuzeo tim, te je jasno objasnio šta igrač sve mora ispuniti ukoliko želi da bude član ovog kluba.

Prvo pravilo je da je Italijan, a zatim da nema tetovaže i minđuše, a njegova frizura mora biti u najboljem redu. Za taj slučaj u klubu imaju čak i frizera koji sprema igrače pred zvanično predstavljanje u klubu.

Međutim, jasno je da Berluskoni sada mora malo da ublaži ta pravila i svestan je da ne mogu samo Italijani igrati ako želi što bolje rezultate u elitnom rangu. Što se tiče ostalih pravila, bitno mu je da fudbaler izgleda uredno i ne voli one koji su previše tetovirani i imaju duge brade.


BONUS VIDEO: Dejan Savićević 1989. godine
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)