NAVIJAČI BRUTALNO ISMEJALI BOSANSKOG FUDBALERA: "A kakve smo snove sanjali kada si došao" (VIDEO)

Novosti online

28. 06. 2022. u 15:36

REPREZENTATIVAC Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić napustio je fudbalski klub Bešiktaš nakon što je prošlu sezonu proveo u ovom timu kao pozajmljen igrač Barselone.

НАВИЈАЧИ БРУТАЛНО ИСМЕЈАЛИ БОСАНСКОГ ФУДБАЛЕРА: А какве смо снове сањали када си дошао (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Pjanić je u samom finišu prošlogodišnjeg letnjeg prelaznog roka stigao u Bešiktaš kao veliko pojačanje sa "Kamp noua", ali nije baš opravdao očekivanja kako su to navijači turskog kluba očekivali.


Vezista je odlično počeo takmičarsku godinu sa nekoliko sjajnih partija, ali kasnije se utopio u sivilo svog tima. U drugom delu sezone Pjanić je propustio većinu utakmica zbog problema s povredama, a izgubio je i mesto u startnoj postavi.

Čelnici turskog kluba odlučili su na kraju sezone da neće otkupiti BiH reprezentativca, pa će se Pjanić početkom narednog meseca pojaviti na pripremama Barse.

Ali u Bešiktašu očito ne mogu da prežale što Pjanić nije igrao na nivou na kojem se očekivalo. On se našao na meti ismejavanja pojedinih navijača ovog kluba, a jedan video postao je hit na društvenoj mreži "Tviter".

Jedan od navijača turskog kluba odlučio je da pokaže kako je izgledao Pjanićev boravak u Bešiktašu, pa se našalio na fudbalerov račun.

 

- Pjanić u gostima. A kakve smo snove sanjali prve noći kada si došao - poručili su navijači Bešiktaša u opisu ovog videa.


BONUS VIDEO: Otvoren novi stadion u Kruševcu
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a