Real je pobedio Liverpul u finalu Lige šampiona, ali li, to nije jedina tema o kojoj se priča posle meča u Parizu, mnogo više se komentariše sramotno loša organizacija meča od strane UEFA.

Komentari (9)

MEC JE TREBALO DA BUDE PREKINUT

29.05.2022. 08:49

Utakmicu prekinut i pre nego sto je pocela, I SA 3:0 PROGLASIT REALA ZA POBEDNIKA, jer ta engleska stoka nikad se nece naucit pameti. Da je kojim slucajem srpska publika napravila takav skandal, Srbija bi bila kaznjena i suspendovana, a da je bila ruska, Rusiji bi uveli dodatne sankcije

Kalesu

29.05.2022. 08:49

Nigde nije pomenuto, ali engleski navijači su sve drugo, samo ne cveće (ne svi, ali ogromna većina). U njihovoj zemlji zakoni su vrlo strogi, a policija brutalna i beskompromisna, odmah se sa stadiona leti u zatvor, i tamo su publika za primer. Ali negde van Britanije, ako je imalo labavija kontrola ili lošija organizacija, uz more popijenog alkohola (uglavnom piva), postaju vrlo bahati i sebi će dozvoliti sve ono, što kod kuće ni ne pomišljaju da urade.

Dever Djura

29.05.2022. 08:57

Енглеска стока. Добро су нам познати и овде, кад за време „Егзита" шетају улицама Новог Сада полуголи, боси и блатњави.

Radovan 5

29.05.2022. 09:53

I ko će sada biti kažnjen novčano,zabrana igranja pet godina i slično.Da se to desilo kod nas u Srbijici bilo bi opleti što žešće i što jače stoku sa balkana.Videćemo sada kako će da reguju prema finim ljudima koji kao nisu EUROPA jer ih deli kanal.Nije ih džaba napao MAJMUNSKI GRIP.