BORJAN ZOVE NAVIJAČE NA NOVO "FINALE": Težak meč je pred nama, vredno radimo

Novosti online

04. 05. 2022. u 14:04

FUDBALERI Crvene zvezde će u subotu od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“, u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog šampionata, dočekati Radnički iz Niša.

БОРЈАН ЗОВЕ НАВИЈАЧЕ НА НОВО ФИНАЛЕ: Тежак меч је пред нама, вредно радимо

FOTO: M. Vukadinović

Svoja očekivanja pred još jedno „finale“ u nizu izneo je kapiten beogradskog tima – Milan Borjan.

 - Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bismo obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmice u utakmicu, i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune – počeo je kapiten crveno-belih.

Istakla je Zvezdina „hobotnica“ da je fantastična podrška izuzetno doprinela sjajnim igrama, ali i pozvao sve zaljubljenike u crveno-bele boje da i u narednim mečevima budu vetar u leđa Crvenoj zvezdi.

- Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača. Iz meča u meč su naš dvanaesti igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj – zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)