PRVA SLIKA MIHAJLOVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Tri prsta, osmeh i zagrljaj supruge (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 11:45

SINIŠA Mihajlović je juče pušten na kućno lečenje nakon više od mesec dana terapije protiv leukemije.

ПРВА СЛИКА МИХАЈЛОВИЋА НАКОН ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ: Три прста, осмех и загрљај супруге (ФОТО)

FOTO: printskrin/Instagram/Ariannamihajlovic

Uspeo je Siniša Mihajlović da se još jednom izbori protiv opake bolesti i stane na noge. Tokom jučerašnjeg dana sve su nas obradovale vesti o njegovom izlasku iz bolnice nakon jednomesečnih terapija.

Podsetimo, brojni navijači su se gotovo svakodnevno okupljali ispod njegovog bolničkog prozora i pevali mu pesme podrške, a srpski trener je otišao na bolničko lečenje 29. marta, kratko nakon što je saopštio na konferenciji za medije da će u narednom periodu morati da se ponovo posveti svom zdravlju.

Nakon što je izašao iz bolničkog krila, istakao je da će neko vreme provesti u krugu porodice, da bi se posle toga vratio u Bolonju i pomogao joj da privede sezonu kraju. Drame neće biti, delom i zahvaljujući savetima Mihe iz postelje, pošto je "na daljinu" savetovao svoje igrače u prethodnim nedeljama.

Njegova suprug Arijana Rapačoni Mihajlović objavila je na Instagramu i prvu Mihinu fotografiju od izlaska iz bolnice. Na njoj se može videti da je srpski stručnjak obasjan širokim osmehom, da je podigao tri prsta i da se nalazi u zagrljaju svoje supruge.

- Pravo blago - kratak je komentar Arijane na fotografiju.

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna