DVOSTRUKA IZMENA KAD JOJ VREME NIJE: Stanojević objasnio zašto je izveo Jojića i Vujačića u prvom poluvremenu (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2022. u 16:18

PARTIZAN je posle preokreta savladao TSC na svom stadionu u Humskoj i osvojio tri boda s kojima se vratio na prvo mesto Super lige, bar dok se ne završi derbi kola u kome se sastaju Crvenas zvezda i Čukarički. posle trijumfa koji se do 40. minuta činio kao nemogiuća misija, trener Aleksandar Stanojević izneo je svoje viđenje utakmice i objasnio zbog čega je neposredno pre izjednačujućeg gola izveo dvostruku izmenu.

ДВОСТРУКА ИЗМЕНА КАД ЈОЈ ВРЕМЕ НИЈЕ: Станојевић објаснио зашто је извео Јојића и Вујачића у првом полувремену (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/ Sandić foto

Zaista se retko viđa da trener vrši izmene pet minuta pre kraja poluvremena, ako one nisu iznuđenje povredom igrača ili crvenim kartonom posle koga je potrebno pregrupisati linije tima.

Miloš Jojić je napustio teren zbog reakcije publike na njegovu lošu igru, ali je ostala misterija zašto je teren morao da napusti Vujačić.

 

- Prvo, čestitam momcima na karakteru, gubili smo, teško vreme, ali smo se izdigli. Oni su izneli sami ovu utakmicu, svaka čast. vujačić je imao problem, nije mogao da nastavi. Imamo određenih problema s povredama - rekao je za Arena sport posle meča Aleksandar Stanojević.

Trener gostiju Žarko Lazetić istakao je Nathov gol iz slobodnjaka kao prekretnicu utakmice.

- Bili smo dobri, ali taj slobodan udarac Nathov... To je tako težak udarac, ja sam video samo Mesija i Natha da to izvedu. Taj momenat je presudio. Momci su igrali dobro, ali mora više da se koristi protiv ovakve ekipe. Puno smo radili, ali smo i prosipali, nadam se da će biti bolje -rekao je Lazetić.

BONUS VIDEO - Var potvrdio Nathov gol

https://video.novosti.rs/sport/video/4604-rikardov-gol-potvrdio-var-partizan-poveo-u-humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja