KONAČNA ODLUKA DA LI JE BIO PENAL ZA PARTIZAN: FSS presudio o detalju koji je razbesneo Crvenu zvezdu

Novosti online

12. 03. 2022. u 19:10

MNOGO bure je u srpskom fudbalu podigla utakmica između Spartaka i Partizana u 26. kolu Superlige, a detalj zbog kog je Crvena zvezda izdala dva saopštenja za javnost sada je dobio "konačnu presudu".

КОНАЧНА ОДЛУКА ДА ЛИ ЈЕ БИО ПЕНАЛ ЗА ПАРТИЗАН: ФСС пресудио о детаљу који је разбеснео Црвену звезду

FOTO: N. I.

Podsetimo, meč u Subotici je rešen sa bele tačke u 84. minutu: Partizan je do pobede došao golom koji je iz jedanaesterca postigao Bibras Natho, a penal je bio dosuđen kada je igrač Spartaka, Aleksa Đurasović, u kaznenom prostoru startovao na veliku nadu beogradskih crno-belih, Nemanju Jovića.

Glavni sudija Lazar Lukić je bio blizu, ali je isprrva pokazao da se igra nastavi. Ipak, posle jednog minuta su ga zvali iz VAR sobe da pogleda snimak. I, Lukić je posle pregleda pokazao na belu tačku.

Usledila je nova porcija bure u srpskom fudbalu zbog reakcija Crvene zvezde, a sada je svaka dilema razrešena o ovom detalju, kog i vi možete da se prisetite gledajući snimak koji je pred vama:

 

Naime, sudija Lazar Lukić ispravno je postupio kada je u finišu utakmice svirao penal za Partizan na gostovanju Spartaku. To je stav nadležne komisije Fudbalskog saveza Srbije o jedanaestercu koji je Bibars Natho pretvorio u pogodak, a bio je dosuđen posle reakcije iz VAR sobe Sportskog centra naše kuće fudbala u Staroj Pazovi.


Start za najstrožu kaznu napravio je Aleksa Đurasović nad Nemanjom Jovićem, a Lukić nije u prvi mah pokazao na belu tačku. Čekalo se na signal iz VAR prostorije, gde je sedeo arbitar Srđan Jovanović, kome je umanjena ocena, jer nije kako bi trebalo signalizirao prekršaj Lukiću.


Posle utakmice Spartak - Partizan, Crvena zvezda je bila nezadovoljna suđenjem i odlukom da se svira penal za crno-bele. Izdala je dva saopštenja, u kojima je iznela uvrede na račun Fudbalskog saveza Srbije, selektora naše reprezentacije Dragana Stojkovića i Fudbalskog kluba Partizan. 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)