BLAMAŽA BAJERNA: Bohum ponizio šampiona Nemačke!

Novosti online

12. 02. 2022. u 18:11

PRETRPELI su fudbaleri Bajerna težak poraz na gostovanju Bohumu (4:2) u 22. kolu Bundeslige.

БЛАМАЖА БАЈЕРНА: Бохум понизио шампиона Немачке!

FOTO: Tanjug

Na samom početku meča izgledalo je da će se za sve pitati Bajern. Kingsli Koman je odlično uposlio Roberta Levandovskog, koji je rutinski doneo vođstvo svom timu.

Radost Bavaraca trajala je svega pet minuta. Tada je Gerit Holtman proigrao Kristofera Antvi Anđeja za izjednačenje.

U nastavku je na terenu postojao samo Bohum. Igrao se 36. minut, kada je Dajo Upamekano rukom igrao u šesnaestercu, što nije promaklo glavnom arbitru, koji je pokazao na belu tačku.

Bohum je došao do vođstva posle dobre realizacije Jurgena Lokadije sa bele tačke. Samo dva minuta kasnije, Kristijan Gamboa je odličnim udarcem savladao Manuela Nojera za 3:1 i potpuni preokret.

Da debakl gostiju u prvom poluvremenu bude veći, minut pre isteka 45 minuta igre, Holtman je maestralno gađao sa distance i matirao golmana Bajerna za 4:1.

Bavarci su u nastavku bili konkretniji, ali su uspeli samo do jednog pogotka. Konačan rezultat (4:2) je postavio Robert Levandovski u 75. minutu.

Ekipa iz Minhena je i dalje lider Bundeslige sa 52 boda, devet više od Borusije Dortmund, koja ima utakmicu manje. Bohum je 11. sa 28 poena. Bajern u narednom kolu dočekuje ekipu sa dna tabele Grojter Firt, dok Bohum gostuje Študgartu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri