STANOJE JOŠ DVE GODINE? Priča ide u dobrom smeru i trebalo bi da bude precizirana uskoro

M. B.

11. 01. 2022. u 10:00

PARTIZAN i Aleksandar Stanojević nastavljaju zajedno i posle leta, i to u naredne dve godine? Cela priča, kako "Novosti" saznaju, zasad ide u pozitivnom smeru i trebalo bi da bude precizirana uskoro, najverovatnije do odlaska ekipe na pripreme u Larnaku.

СТАНОЈЕ ЈОШ ДВЕ ГОДИНЕ? Прича иде у добром смеру и требало би да буде прецизирана ускоро

FK Partizan

I pored činjenice da je šef struke crno-belih nedavno pominjao zasićenje i mogućnost da napusti klupu na kraju sezone, da se čak i pojavila vest kako je odlazak u junu gotova priča, situacija je potpuno drugačija. Razgovori čelnika kluba i stratega po tom pitanju su intenzivni već nekoliko meseci, a već posle prozivke i nekoliko radnih dana trebalo bi da bude realizovana, kako sada stvari stoje, obostrana želja o nastavku saradnje.

Da podsetimo, Stanojević je na kraju prvog dela sezone podvukao da iz Partizana nikada neće otići zbog ponude nekog drugog kluba, već samo u slučaju zasićenja i velike potrošnje. Nešto slično je ponovio i nekoliko dana kasnije, uz napomenu da razmišlja o odlasku, ali je očigledno sve to bilo izrečeno u trenucima ozbiljnog premora posle turbulentne jeseni na domaćoj i međunarodnoj sceni. Trenutna situacija je znatno drugačija pa je mnogo realnije da se u narednih nekoliko dana ozvaniči dogovor o novoj, dvogodišnjoj saradnji.

Partizan će pripreme za drugi deo sezone početi sutra u 10 časova prozivkom u "Zemunelu" i prvim treningom, a ono što trenera Stanojevića može da raduje jeste činjenica da će od starta moći da računa na kapitena Lazara Markovića, koji se oporavio od povrede ključne kosti, kao i na Izraelca Bibarsa Natha, čiji problemi sa anemijom predstavljaju prošlost i već nekoliko dana je u Beogradu, spreman da se stavi na raspolaganje od prvog dana priprema.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna