DUŠAN VLAHOVIĆ, OD GREŠKE DO KAPITALCA: Srbin ide tamo gde ga nisu hteli 2020. godine

Novosti online

31. 12. 2021. u 11:18

DUŠAN Vlahović je imao godinu iz snova. Oborio je mnoge rekorde, kako Serije A, tako i Fiorentine. Nije silazio sa naslonih strana medija na Apenina.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ, ОД ГРЕШКЕ ДО КАПИТАЛЦА: Србин иде тамо где га нису хтели 2020. године

FOTO: AP

I kakva je bila kompletna godina, takav je i poslednji dan za Srbina. 

Naime, Katalonski Mundo Deportivo piše da je 21-godišnji Dušan Vlahović jedna od ozbiljnijih opcija za napad Barselone.

Navodno, Erling Haland je glavna želja na Kamp Nou, a Srbin bi došao u slučaju da  Haland izabere Real, Mančester Siti, Pari Sen Žermen...

Uz to stoji i veliki upitnik da li Barsa ima pare za Norvežanina, jer pored 75.000.00 evra potrebnih za obešećenje Borusiji Dortmund treba podmiriti i uvek alavog menadžera Mina Rajolu.

Katalonci se nadaju da bi mogli da Halanda privuku time što bi imao zagarantovano mesto startera, a birao je već zbog toga i Salcburg i Borusiju Dortmund pre mnogo većih klubova u kojima bi možda sedeo na klupi. Međutim, pitanje je ko to pa ne bi gurao Norvežanina u prvu postavu...

Vlahović je prema pisanju pomenutog izvora realnija varijanta, ne baš u januaru, ali na leto bi Dušan mogao put Katalonije. 

Vlahovićevi menadžeri su ga navodno već nudili Barseloni, ali to je bilo 2020. kada je Luis Suarez otišao u Atletiko. Tada na stadionu Kamp Nou nisu bili zainteresovani, napravili su grešku koju će sada mnogo skuplje da plate.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega