ILIEV NAJAVIO POJAČANJA: Sigurno će doći dvojica igrača u veznom redu

Tanjug

27. 12. 2021. u 16:20

SPORTSKI direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da klub planira da u zimskom prelaznom roku dovede igrače koji će pojačati vezni red.

ИЛИЕВ НАЈАВИО ПОЈАЧАЊА: Сигурно ће доћи двојица играча у везном реду

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su odigrali odličan prvi deo prvenstva. Imaju pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali da bi održali razliku mora da se pojača igrački kadar.

- Znate da je zimski prelazni rok izuzetno težak, nije ponuda velika i dobra kao u letnjem, ali mi tražimo ono što na treba. I od trenera ste čuli da smo hteli da dovedemo nekog napadača po našim standardima. Međutim, u poslednjih mesec dana, bili smo svedoci fudbalskog vatrometa od našeg Marka Milovanovića. Dete od 18 godina iskočilo je u prvi plan i stopiralo taj trasfer, što me izuzetno raduje. Svima je jasno da prioritet našeg fukncionisanja naša omladinska škola. Samo u slučaju da u našoj školi ne postoji adekvatno rešenje, mi idemo ka tome da dovedom strance - rekao je Iliev novinarima na promociji klupskog kalendara za 2022. godinu.

RADOST Igrači Partizana/FOTO: M. Vukadinović

On je najavio da će klub dovesti eventulno dvojicu igrača koji će pojačati vezni red.

- Sigurno će doći jedan ili dvojica igrača u veznom redu jer nam fali tu igrača. Imali smo ove godine zahtevnu sezonu, to nas očekuje i u drugom delu. Ono što nam je potrebno je samo broj, imamo kvalitet, ali potrebno nam je ljudstvo. Sve zavisi od eventualnih prodaja i mene raduje da svi igrači, za razliku od svih ranijih godina, ne žele da idu iz Partizana, hoće da ostanu do leta. To govori o strasti prema Partizanu, a ono što me najviše raduje je da osećaju da je došao trenutak za istoriju.

Upitan je i da li će pojacanje u veznom redu biti slično igračkom profilu kakav je iamo Sejduba Suma.

- Tražimo drugačiji profil igrača, imamo najviše fond takvih igrača ofanzivnih, možda ne istih karakteristika kao Suma, ali tu smo popunjeni. Bili smo u situaciji da nam poslednjih pet-šest utakmica ne igraju četiri igrača. Lazar, Pantić, Rikardo i Natho, koji su nas uveli u grupnu fazu i nosili nas najveći deo sezone, nama su igrali mladi, novajlije... Partizan na tim pozicijama ima tri postave. Ofanzivni deo se verovatno neće menjati do leta - zaključio je Iliev.

BONUS VIDEO: Delegacija Partizana na FSS Zlatnoj lopti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)