"OD ROĐENJA MOG" Sjajna akcija Zvezde oduševila navijače u Vojvodini

Novosti online

26. 12. 2021. u 12:48

NAKON dvodnevnog obilaska beba u Beogradu Zvezdin karavan krenuo je put Vojvodine gde je crveno-beli Deda Mraz obišao bebe rođene 2021. godine i iznenadio ih poklonima.

ОД РОЂЕЊА МОГ Сјајна акција Звезде одушевила навијаче у Војводини

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdin Karavan je u svom sedmom danu iznenadio navijače širom Vojvodine, pre toga čast da se druže sa Zvezdinim Deda Mrazom. Deda nije bio umoran nakon obilaska gradova na jugu i istoku Srbije, a potom i Beograda.

Novogodišnji karavan je u ranim jutrarnjim časovima krenuo sa stadiona “Rajko Mitić”, a potom obišao najmlađe članove kluba u  beogradskim naseljima Kotež, Krnjača, Borču i Padinska Skela.

Potom su se nizale stanice redom, prvo su stali u Pančevu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Subotici. Klupski autobus je izazivao veliko oduševljenje lokalnog stanovništva u svim mestima

- Sve zvezdaške porodice su iskazale veliko odošuveljnje povodom “Akcije od rođenja mog”, a mališani su uživali u sjajnom druženju sa Deda Mrazom. Takođe, u domovima naših navijača moglo se primetiti pregrš Zvezdinih simbola, a bebe su nosile obeležja našeg kluba. Fotografisanje sa paketićima kraj novogodišnje jelke je već postalo tradicija, a  pored toga mališani su uživali u Zvezdinim pesmama Roditelji su isticali da je navijanje za Zvezdu stvar kućnog vaspitanja, kao i da su gotovo odmah nakon rođenja svoju decu učlanili u klub, saopšteno je na sajtu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)