Ovo se ne propušta – Victory Winter Cup! Milion dinara i LUX zimovanje na Kopu!

Promo

06. 12. 2021. u 14:00

DA li ste spremni za izazov? Da li volite uzbuđenje koje sa sobom nosi sportsko klađenje? Ako je odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Ово се не пропушта – Victory Winter Cup! Милион динара и LUX зимовање на Копу!

FOTO: Promo

Dobrodošli na Victory Winter cup koji je upravo počeo i koji traje do 30. januara. 2022. godine. Na vama je samo da pokažete kladioničarsko umeće, a mi smo obezbedili vredne nagrade, MILION dinara i luksuzno zimovanje na Kopaoniku.

Uključi se u takmičenje i osvoji vredne nagrade svake nedelje.

Takmičenje na Victory Winter Cup-u sastoji se iz 10 izazova, devet jednonedeljnih izazova i deseti koji obuhvata period celokupnog trajanja takmičenja.

Kao i na planini, svaki sledeći izazov nosi novo uzbuđenje!

Pobednici pojedinačnih izazova biće igrači koji na kraju svakog izazova imaju najveći broj ostvarenih poena.

FOTO: Promo

Na broj poena utiču pogođene ali i promašene kvote, a rang listu sa trenutnim brojem osvojenih poena ćete moći da pratite u svakom trenutku tokom izazova.

Pogledaj sve detalje prvog izazova OVDE>

Broj pobednika prvih devet faza takmičenja, kao i nagrade za pobednike takmičenja zavise od ukupnog broja učesnika u određenoj fazi takmičenja.

Pobednici desete faze takmičenje, koja obuhvata period celokupnog trajanja takmičenja, su 3 učesnika koji na kraju celokupnog takmičenja imaju najveći broj ostvarenih poena.

Uključi se u takmičenje i budi pobednik prvog Victory Winter cup-a.

Potrebno je samo da se, ako već niste, registrujete na Victory.rs, odigrate tiket iz standardne ili naše live ponude i postajate učesnik Victory Winter Cup-a

Ponavljamo, presudan faktor u trci za vrednim nagradama je kladioničarsko znanje i umeće. Uplata na tiketu nije važna, jer na broj bodova koji se sakupljaju i određuju pobednika utiču isključivo pogođene, ali i promašene kvote.

Detaljna pravila Victory Winter Cup-a možete videti OVDE>

Priključi se i ti Victory Winter Cup-u!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)