PUKLA KOST! Crne slutnje se obistinile, Partizan ostao bez asa zbog grubog starta rivala

Novosti online

26. 11. 2021. u 13:50

PARTIZAN ne samo da nije uspeo da u Estoniji već ove sedmice obezbedi evropsko proleće, poražen je od Flore sa 1:0, već je taj meč 5. kola Lige konferencija završio uz veliki peh - teže je povređen Lazar Marković, potvrđeno je iz kluba.

ПУКЛА КОСТ! Црне слутње се обистиниле, Партизан остао без аса због грубог старта ривала

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U saopštenju crno-belih se navodi sledeće:

"Nakon povrede zadobijene prilikom grubog starta protivničkog igrača FK Flora i pada sa visine u 85. minutu igre, kapitenu Partizana Lazaru Markoviću ustanovljen je prelom ključne kosti, nakon čega mu je ukazana prva pomoć, prvo na stadionu, a potom i u bolnici u Talinu gde je hitno primljen.


Marković se potom vratio sa ekipom za Beograd, gde mu je sinoć u Opštoj bolnici „Bel Medik“ urađena repozicija i stavljena imobilizacija.

Foto: V.N.

Lazar Marković


- Radimo dalju dijagnostiku i u narednih nekoliko dana donosimo definitivnu odluku o daljem lečenju. Lazar je kod kuće i dobro se oseća - poručeno je iz medicinske službe Partizana, a zaključuje se u saopštenju crno-belih.

Inače, Markovićevo odsustvo dovelo je do brojčanog slabljenja crno-belih jer je Partizan prethodno obavio sve izmene, a desetorica gostujućih igrača nisu uspeli da nadoknade rezultatski zaostatak u kome je ekipa već bila.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Partizana u Talinu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije