RONALDO DOŽIVEO NERVNI SLOM: Portugalac urlao na selektora (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2021. u 08:07

TEŠKO je Portugalcima pao poraz od "orlova".

РОНАЛДО ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ: Португалац урлао на селектора (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pogotovo što su prepotentnim izjavama pre meča otpisali Srbiju, prednjačio je Kristijano Ronaldo. Jedan od najboljih fudbalera sveta se sinoć nije video na "Lužu".

Mnogi su se pitali da li je uopšte i došao na utakmicu. Ipak, čini se da su više krivi Fernando Santoš i Srbija, jer je as Mančestera bio potpuno odsečen.

Da li je selektor Portugalije hteo baš tako da igra, ili ga je Piksi nadmudrio, to je sada najmanje bitno. Najvažnije je da je Srbija izborila plasman na Svetsko prvenstvo, a domaćin ide u baraž.

Svet je obišla slika razočaranog Kristijana Ronalda, koji je gotovo u suzama ispratio kraj utakmice, ali čim su ga prošle ove emocije - nastupio je bes. Upravo to je obeležilo prethodno veče u portugalskim medijima, pošto je "isplivao" snimak koji govori više od hiljadu reči.

Ronaldo je besneo na selektora Fernanda Santoša na kraju utakmice. Odmahivao je rukama u njegovom pravcu, gestikulacije govore da su se svađali, najbolji Portugalac je doživeo nervni slom, jer je u opasnosti da nikada više ne vidi SP, ako njegova reprezentacija kroz baraž ne izvadi vizu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri