GECEOVA DRAMA: Teška nesreća nemačkog fudbalera, drugi put za dva meseca završio u bolnici zbog sudara na terenu

Novosti online

26. 10. 2021. u 12:46

FELIKS GECE, mlađi brat mnogo poznatijeg Marija, baš nema sreće. On je u utakmici treće nemačke lige doživeo povredu glave nakon sudara sa protivničkim igračem, što je drugi put za dva meseca da na ovaj način završi u bolnici.

ГЕЦЕОВА ДРАМА: Тешка несрећа немачког фудбалера, други пут за два месеца завршио у болници због судара на терену

FOTO: Jutjub Printskrin

Štoper Kajzerslauterna je u 85. minutu imao sudar sa napadačem Duizburga. Obojica su ostali na zemlji, ali je Gece prošao gore i momentalno je ostao bez svesti.

Na njegovu sreću odmah je pored pritrčao golman protivničke ekipe Leo Vajnkauf, koji je panično počeo da zove doktorsku ekipu, a zatim je skinuo rukavice i izvadio Geceu jezik kako se ne bi ugušio, pa ga pomerio na bok u sigurnu poziciju, dok lekari nisu pritrčali i nastavili da mu ukazuju pomoć.

Geceu je ubrzo imobilisan vrat i na nosilima je iznet sa terena.

Posle meča trener Kajzerslauterna Marko Antverpen rekao je da je Gece povratio svest i da je u svlačionici dobio infuziju, nakon čega je prevezen u bolnicu na dalje preglede i lečenje.

Ono što je posebno zabrinulo sve jeste da je ovo Geceu druga slična situacija u kratkom vremenskom periodu. Naime, on je 15. avgusta ove godine doživeo tešku povredu posle sudara glavom sa jednim protivničkim igračem.

Tada je zadobio pukotinu lobanje, takođe je ostao bez svesti i ukazana mu je prva pomoć, a nakon toga je imao pauzu od mesec i po dana, posle čega je ponovo počeo da igra.

Sada ga sasvim izvesno čeka nova pauza, a njegov klub je najavio da će u toku dana objaviti zvanično saopštenje o stanju Feliksa Gecea.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna