HUMSKA IMA NOVOG HEROJA: Mlada nada Partizana - srušio TSC, pa pokazao da je sa obe noge na zemlji

Novosti online

25. 10. 2021. u 10:05

OSVOJILI smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu, rekao je mladi fudbaler Partizana Nikola Terzić posle pobede protiv TSC-a.

ХУМСКА ИМА НОВОГ ХЕРОЈА: Млада нада Партизана - срушио ТСЦ, па показао да је са обе ноге на земљи

Foto: FK Partizan

Crno-beli su juče pobedili TSC 3:1 posle preokreta u 14. kolu Superlige, a dvostruki strelac bio je Terzić.

- Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Malo smo lošije ušli u utakmicu, primili gol, ali posle tog primljenog gola smo se trgli i brzo preokrenuli rezultat - rekao je Terzić za klupski sajt.

- Postigao sam dva gola, ukupno četiri u prvenstvu, i to svaki iz prelepih akcija mojih saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u dosta šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Dobro sam se osećao danas, a šef Stanojević je čestitao celoj ekipi. Osvojili smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu.

Iako uživa poverenje stručnog štaba koje se ogleda u većoj minutaži, on smatra da se ne treba zaustaviti na trenutnom nivou.

- Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak - kaže Terzić.

Nova tri boda koje je Partizan odneo na ovom gostovanju neophodna su ekipi kako bi ostali pozicionirani na vrhu tabele i zadržali kontinuitet pobeda u domaćem prvenstvu.

- Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa dosta iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu prvu poziciju do kraja prvenstva! - ističe Terzić i dodaje:

- Već u četvrtak igramo na našem stadionu protiv ekipe Metalca. Spremamo se za četvrtak, uvek idemo na pobedu, a nadamo se da će tako i biti - zaključio je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)