HRVATICA NEĆE DA SE UDA ZA FUDBALERA SA KOSOVA: Trudna Anđela ne želi brak sa Kastratijem, brinu je njegovi roditelji

Novosti online

25. 10. 2021. u 09:24

BIVŠI fudbaler Dinama iz Zagreba Lirim Kastrati uskoro će postati otac, a to je potvrdila njegova devojka Anđela Štimac.

ХРВАТИЦА НЕЋЕ ДА СЕ УДА ЗА ФУДБАЛЕРА СА КОСОВА: Трудна Анђела не жели брак са Кастратијем, брину је његови родитељи

Foto: Instagram/Printskrin

- Pa moram biti iskrena, moja prva reakcija nije bila baš vesela. Bio mi je šok jer u jednu ruku nisam planirala da imam bebu tako brzo, ali kako je vreme odmicalo sad pozitivno gledam na to - rekla je Anđela Štimac u intervjuu za RTL.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost je izjava mlade Sinjanke da ne želi da se udaje, iako je trudna sa reprezentativcem tzv. države Kosova.

- On je nekako više povezan sa mojim roditeljima nego ja s njegovima. Njegovi ne znaju jezik i onda mi je puno teže da komuniciram sa njima - otkrila je Anđela.

Upravo je možda i jezička barijera razlog zašto nisu povezani kako bi trebalo u trenutnoj situaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

Njihova veza i nije baš imala blistavih trenutaka, ali Kastrati je ranije izjavio da njihova ljubav nije nikada dolazila pod upitnik.

Anđela i Lirim su već duže vreme u vezi, a nedavno se počelo spekulisati da je između njih došlo do svađe i da više nisu zajedno. Međutim, to su ubrzo demantovali svojim objavama na Instagramu.

Anđela i Kastrati već žive zajedno, a atraktivna manekenka ne krije da bi volela da sa njim bude u braku jednog dana, međutim, mišljenje je promenila ako je suditi prema novim izjavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

Inače, Kastrati je za reprezentaciju lažne države Kosovo odigrao 16 utakmica, postigao jedan pogodak, a trenutno je član Legije iz Varšave, u koju je došao iz zagrebačkog Dinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni