RUŽNA SLIKA SRPSKOG FUDBALA: Pomoćni trener pesnicom udario glavnog, ali to nije sve (VIDEO)

Novosti online

11. 10. 2021. u 08:15

LOPTA miruje u najjačoj fudbalskoj ligi Srbije zbog reprezentativnih obaveza, ali ne i problemi kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar kod nas.

РУЖНА СЛИКА СРПСКОГ ФУДБАЛА: Помоћни тренер песницом ударио главног, али то није све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iako Crvena zvezda i Partizan beleže fenomenalne rezultate u Evropi, pojave se oni da pokvare sliku srpskog fudbala.

Poslednja dešavanja iz Užica su blago je reći skandalozna. Naime, na utakmici Srpske lige "Zapad" između užičke Slobode i Sušice, koju je domaćin, na kraju, dobio rezultatom 2:0, trener golmana domaćeg tima Veljko Simić udario je pesnicom svog šefa stručnog štaba Gorana Đukića.

"Sportski žurnal" javlja da je Đukić tokom jednog prekida stajao kraj gol-aut linije, gde inače i stoji tokom meča, a da je Simić iz nepoznatih razloga pritrčao i udario ga. Đukić se od siline udarca zateturao, a čak su mu i naočare spale. 

U pomoć su pritrčale pomoćne sudije i ostali članovi stručnog štaba, dok je Simić pobegao sa stadiona. U međuvremenu je na isti stigla policija koja je na poluvremenu uzimala izjave novinara i kamere lokalne televizije koja je radila direktan prenos.

Na Jutjub kanalu "Fudbal Zapadne Srbije" pojavio se zvaničan video-izveštaj sa ove utakmice, ali na snimku fale detalji od 12. do 19. minuta, odnosno sve ono što se dešavalo tokom prekida.

"Žurnal" dalje navodi da član uprave Slobode Dragan Marjanović nije želeo da komentariše situaciju i da je samo poručio da će sve biti jasnije posle sednice UO koja je zakazana za ponedeljak po podne.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba