NAVIJAČI Crvene zvezde odlučili su se na - bojkot.

Gradimir Radivojevic

01.10.2021. 15:16

Kao član Crvene Zvezde, moram da odgovorim ovim momcima, zašto ovo ne kažu na izbornoj skupštini kluba , a skoro je bila, ovi problemi traju godinama i sada od jednom ništa ne valja, ko se kome ovde zamerio i zbog kojih interesa, i među vama kao vođama navijača " Delijama" nisu čista posla, ovo vam pišem je punih 55 godina gledam utakmice naše Zvezde, sve može razgovorom da se postigne a ne bojkotom, time naj više trpe igrači .

Mito

01.10.2021. 15:27

Matorac sam u 8 deceniji života, igrao fudbal do 65 godine života, prekinuo zbog tri baj pasa i sad ne mogu da verujem da navijači diktiraju bilo kakve uslove. Moja generaciaj je navijala i za CZ, P, H i D, kao i ostale klubove u SFRJ u međunarodnim takmičenjima. Na suprotnim stranama smo bili kada su se susretali naši klubovi, ali smo imali hrabrosti da ako pobedi protivnički klub da čestitamo našim drugarima navijačima, a vi danas se tučete da bi dokazali da rezultat na terenu nije realan. Deco, vi sebe nazivate navijačima, jer ste frustrirani što je neko rekao ovo ili ono i ući će te na stadion u 20 minutu??? To nije navijanje to je pokazivanje nekih nepostojećih mišića. Vi niste CZ, vi ste navijači, a CZ će i bez vas biti Crvena Zvezda. Rukovodstvo navijaća je što bi rekli u Dalmaciji u balunu, ni na nebu ni na zemlji. Devetesete godine su iza nas i haos polako postaje prošlost. Ako želite da navijate, navijajte, ali ne uslovljavajte klub za koji navijate jer za to nemate, pravo ni moralno ni financijski. Ako vam se ne sviđa promenite klub, u što suimnjam, jer iza ovoga sa mojim iskustvom postoje interesi.

Dalibor

01.10.2021. 23:19

Zasto ne kazu konkretno sta je problem i imenom i prezimenom ko je problem. Ovako nista nije jasno. Dakle kakvi problemi postoje i ko je taj iz uprave. Konkretno da znamo sta je. Ovako sumnjam u ove nazovi vodje. Dal je manjak posla ili je neko drugi dobio te poslove.