"LOS BLANKOSI" SU OVO DUGO ČEKALI: Real ponovo igra na "Santjago Bernabeu"

Novosti online

06. 09. 2021. u 20:07

Na stadionu “Santjago Bernabeu” instalirana je nova travnata podloga, tako da će se na matičnom terenu fudbalera madridskog Reala uskoro ponovo igrati utakmice. Prva već 12 septembra, kada će “kraljevski klub” ugostiti Seltu.

ЛОС БЛАНКОСИ СУ ОВО ДУГО ЧЕКАЛИ: Реал поново игра на Сантјаго Бернабеу

FOTO: EPA

Usled renoviranja, na “Santjago Bernabeu” nisu se igrale utakmice čak 560 dana! Poslednja utakmica odigrana pre pauze bila je pobeda Reala u “El klasiku” nad Barselonom, golovima Vinisijusa i Marijana Dijaza.

Madriđani su iskoristili činjenicu da se fudbal igrao bez publike, zbog epidemije, te su mečeve igrali pomoćnom na terenu “Alfredo Di Stefano”, kako bi ubrzali renoviranje glavnog stadiona.

U skladu s tim, cilj kluba je da se potpno renoviranje stadiona završi do kraja 2022. godine. Predviđeni kapacitet stadiona u narednom periodu biće 60 odsto, odnosno tačno – 48.000 gledalaca.

Nema sumnje da će već od tada Real Madrid zarađivati daleko više pošto je sezona bez publike ostavila ogroman finansijski krater u “kraljevskom klubu”.

Poznato je već da Florentino Perez polaže ogromnu pažnju na taj finansijski deo. Posebno zato što sprema novi napad na Kilijana Mbapea.

Ili Erlinga Halanda. A za to Perezu treba novac. Jedan deo popunjavaju i navijači…

(Meridijanbet sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a