HALILHODŽIĆ IZBACIO FUDBALERA ČELSIJA IZ REPREZENTACIJE: Razočaralo me je njegovo ponašanje, ne možeš da varaš nacionalni tim

Novosti online

02. 09. 2021. u 17:33

FUDBALSKA reprezentacija Maroka igra kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje se 2022. godine održava u Kataru, ali u septembarskom okupljanju u nacionalom timu nema Hakima Zijeha.

ХАЛИЛХОЏИЋ ИЗБАЦИО ФУДБАЛЕРА ЧЕЛСИЈА ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Разочарало ме је његово понашање, не можеш да вараш национални тим

Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Selektor ove afričke reprezentacije Vahid Halilhodžić odlučio je da zvezdu Čelsija izoztavi sa spiska raočaran njegovim ponašanjem tokom prijateljskih utakmica u junu protiv Gane i Burkine Faso.

- Prvi put u mojoj dugoj trenerskoj karijeri sam video ponašanje koje me je razočaralo. Igrač odbija da igra meč, iako prijateljski, uz obrazloženje da je povređen - rekao je Halilhodžić.

FOTO: AP

Istakao je da je stanje Zijeha provereno od strane lekara reprezentacija i da je mogao da igra.

- Medicinsko osoblje je obavilo nekoliko pregleda i rekli su da može da igra. Onda je odbio da izađe na zagrevanje u drugom poluvremenu, jer je bio razočaran što je na klupi. Za mene je to neprihvatljivo. Ne možeš da varaš kada igraš za reprezentaciju. Ili si 100 odsto tu ili nisi uopšte - zaključio je iskusni 68-godišnji fudbalski stručnjak.

Halilhodžić je kao trener vodio Beuvu, Radža Kazablanku, Lil, Ren, PSŽ, Trabzon, Al-Itihad, Obalu Slonovače, Dinamo Zagreb, Alžir, Japan, Nant i sada Maroko.

(Sport mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna