STANOJEVIĆEV RAPORT IZ PORTUGALIJE: Znamo sve o Santa Klari, nemaju nas čime iznenaditi

Novosti online

18. 08. 2021. u 22:11

Pre polaska u Portugaliju trener Partizana Aleksandar Stanojević je pričao za srpske medije, a večeras i za portugalske, koji su se pojavili na konferenciji uoči utakmice sa Santa Klarom u plej-ofu Lige Evrope.

СТАНОЈЕВИЋЕВ РАПОРТ ИЗ ПОРТУГАЛИЈЕ: Знамо све о Санта Клари, немају нас чиме изненадити

FOTO: M. Vukadinović

Stanojević je poručio da je njegov tim spreman.

- Za nas je ovo važna utakmica, jer nas još dve pobede dele od jeseni u Evropi. Svi igrači koju su ovde su spremni i očekujemo interesantan meč. Nemamo probleme s kovidom, imamo probleme samo sa povredama igrača - istakao je Stanojević.

Na pitanje Portugalaca šta zna o Santa Klari, trener crno-belih odgovara:

- Pratimo portugalski fudbal i ligu, znamo dosta. Znamo da imaju dosta brazilskih fudbalera, tehnički nadarenih i mislim da su individualno kvalitetni. Ako me pitate za imena, to ću ostaviti za nas, ali igrači znaju sve o kvalitetima fudbalera Santa Klare.

- Mislim da su agresivan tim sa dobrom tranzicijom, jaki na lopti, jedan na jedan, da imaju brze igrače i igraju taktički agresivno, menjaju nekoliko sistema, igraju moderan fudbal, adaptiraju se brzo. Pričali smo sa trenerima koji rade ovde (u Portugaliji), sa igračima koji su igrali. Mislim da ne mogu ničim da nas iznenade.

Portugalce je zanimalo i kakve su ambicije Partizana u Ligi konferencija?

- Prvo moramo da se kvalifikujemo u Ligu konferencija, to je prvi cilj, a posle ćemo videti - završio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)