PARTIZAN IMA ZICER: Santa Klari čak 14 članova zaraženo koronom, Koštinja operisao Ahilovu tetivu

Novosti online

18. 08. 2021. u 10:48

Iako Partizan muči ogromne muke sa povređenim fudbalerima, ni Santa Klara ne može da se pohvali ništa boljim zdravstvenim bilansom.

ПАРТИЗАН ИМА ЗИЦЕР: Санта Клари чак 14 чланова заражено короном, Коштиња оперисао Ахилову тетиву

FOTO: M. Vukadinović

Trener portugalske ekipe u nedelju je nastupio sa samo 15 fudbalera u nacionalnom šampionatu protiv Moreirensea (2:2), a nakon tog susreta ostao je bez još jednog igrača.

U toku prvog poluvremena teren je sa bolnom grimasom napustio Koštinja. Odmah je delovalo da je povreda teže prirode što je u međuvremenu potvrđeno i on je čak morao da ide na operaciju. Stradala je Ahilova tetiva, zbog koje neće moći na teren barem osam do devet meseci.

Operativni zahvat protekao je u najboljem mogućem redu, međutim za Koštinju sigurno ostaje žal što mu je sezona okončana tek pošto je počela. Treninzima će moći da se vrati tek polovinom marta, ako sve bude teklo po planu, a od takmičarskog fudbala i na duže staze.

Dodatna muka po ovaj portugalski klub jeste podatak da je ukupno 14 članova timova zaraženo koronom, zbog čega nisu dobili dozvolu nadležnih organa u Portugalu da napuste karantin i vrate se treninzima, što znači da će verovatno propustiti sutrašnji duel protiv Partizana, ukoliko ne bude nekih većih promena u poslednji čas.

Zbog aktuelne situacije, trener Santa Klare nema rezervnog golmana i protiv Partizana igraće isti onaj tim koji se suprotstavio Moreirenseu za vikend. Tada se videlo da su igrači izuzetno umorni, što se pokazalo u završnici kada su posle dve greške primili dva pogotka koja su ih koštala tri boda.

Utakmica u Santa Klari zakazana je za 22.30 časova u četvrtak po našem vremenu (20.30 časova po lokalnom), a sudiće je drugi najbolji holandski sudija - Serdar Gozubujuk.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!