NOVI DETALJI HAOSA: Navijači Novog Pazara rascepali usnu fudbaleru Partizana

Novosti online

09. 08. 2021. u 18:23

NEMILE scene sa utakmice Novi Pazar - Partizan osudili su svi fudbalski, ali i vanfudbalski poslenici u Srbiji, ali i dan kasnije stižu nove informacije o incidentima sa Gradskog stadiona.

НОВИ ДЕТАЉИ ХАОСА: Навијачи Новог Пазара расцепали усну фудбалеру Партизана

Lazar Pavlović Foto N. Paraušić

Kako saznaje Telegraf.rs, blažu povredu zaradio je Lazar Pavlović koga su navijači Pazara pogodili upaljačem u lice neposredno posle gola Natha za 1:0, krajem poluvremena.

Stradala mu je usna, stvorila se posekotina, pa je Pavloviću ukazana lekarska pomoć na licu mesta. Rana je sanirana te nije bilo potrebe da igrač bude poslat u ambulantu. Pavlović nije ulazio u igru.

Ka fudbalerima Partizana je poleteo plotun predmeta u momentu dok su se u buketu radovali vodećem golu, sa tribina su doletele flaše, upaljači, kovanice, čak i delovi stolica, moglo se to videti i na snimku, a jedan "projektil" završio je na ustima Pavlovića kada se on okrenuo i vraćao ka klupi.

U partizanu su poptuno šokirani takvim ponašanjem pristalica Pazara jer ih nijednim gestom, niti potezom nisu provocirali, niti su gledali ka publici u momentu slavlja.

Nije ovo nip prvi put da gostujući timovi dožive neprijatnosti na stadionu Pazara, svojevremeno su pristalice ovog kluba petardom pgodili bivšeg trenera Partizana Marka Nikolića. Zbilo se to 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru