DAN POSLE REMIJA SA ŠERIFOM: Potpis u Zvezdi - ugovor na četiri godine za 192 centimetara visokog štopera

Novosti

04. 08. 2021. u 15:22

IGRA na poziciji štopera i visok je 192 centimetra.

ДАН ПОСЛЕ РЕМИЈА СА ШЕРИФОМ: Потпис у Звезди - уговор на четири године за 192 центиметара високог штопера

Foto: M. Vukadinović/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je produžila saradnju sa talentovanim štoperom Andrejem Đurićem na još četiri godine, čime je nastavljena praksa parafiranja ugovora sa talentovanim igračima, pa se visoki defanzivac tako pridružio braći Mituljikić, Stankoviću, Laziću, Raduloviću i Lazetiću koji su to učinili pre njega.

Đurić, koji je poslednjih šest meseci proveo u Grafičaru je sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio Zvezdinu generaciju 2003.

Foto: FK Crvena zvezda

- Zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom poverenju. Za mene je ovo velika čast, jer sam od malih nogu u Crvenoj zvezdi i sanjam da zaigram za klub koji volim. Nastaviću da radim naporno u nadi da ću se što pre priključiti timu Dejana Stankovića, a do tada ću maksimalno da upijam sve savete Boška Đurovskog, kako bih što spremniji dočekao prelazak iz Grafičara - istakao je Đurić nakon potpisivanja.

Đurić je rođen 21. septembra 2003. godine, igra na poziciji štopera i visok je 192 centimetra. U naš klub je stigao kao petlić, tačnije kao sedmogodišnjak kada ga je primetio i doveo Toma Milićević. Od januara 2021. godine nastupa za seniorski tim Grafičara, a u jesenjem delu prošle sezone trenirao je sa prvotimcima Crvene zvezde pod komandom Dejana Stankovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024