PARTIZAN ĆE MORATI JOŠ DA POJAČA PONUDU: Tvente ne želi tako lako da pusti napadača u Beograd

Novosti online

01. 08. 2021. u 17:40

PARTIZAN želi u svoje redove da dovede Kvinsija Meniga, ali kako stavri stoje to neće ići lako, ako je verovati holandskim medijima.

ПАРТИЗАН ЋЕ МОРАТИ ЈОШ ДА ПОЈАЧА ПОНУДУ: Твенте не жели тако лако да пусти нападача у Београд

Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Tehnički direktor Tventea Jan Štrojer otkrio je da je klub odbio prvu ponudu crno-belih. Mediji navode da ni drugi pokušaj kluba iz Humske nije uspeo da ubedi čelnike ekipe iz Enšedea da puste igrača u Srbiju.

Kako tvrde izvori bliski Tventeu, ubrzo pošto je odbijena prva, na adresu kluba stigla je i druga ponuda iz Partizana, ali da ni ona nije bila dovoljno dobra.

Nije poznato o kojem se novcu radi, ali je tamošnji novinari tvrde da nije bila adekvatna. Odnosno, na nivou onoga što Tvente želi za svog ponajboljeg igrača.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da 25-godišnji fudbaler nije jedina opcija. Podsetimo, Partizanu je propao pokušaj da angažuje Žulijena Ngoja iz Eupena.

Menig je odigrao veoma dobru sezonu u Tventeu. Postigao je osam golova, upisao dve asistencije na 32 ligaške utakmice. Specijalizovani sajtovi procenjuju da je njegova vrednost na tržištu 900.000 evra.

Podsetimo, Partizan večeras (21 sat) igra meč 3. kola Superlige Srbije protiv Voždovca.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)