STEVANOVIĆ PRED MEČ U AZERBEJDŽANU: Ne bih imao ništa protiv ni da pobedimo golom u 90. minutu

Tanjug

28. 07. 2021. u 14:08

ČUKARIČKI će sutra od 20 sati igrati revanš meč protiv u Sumgaita u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija, a prvi meč na Banovom brdu završen je 0:0. Očekivanja od ovog meča izneo je fudbaler "brđana" Miladin Stevanović.

СТЕВАНОВИЋ ПРЕД МЕЧ У АЗЕРБЕЈЏАНУ: Не бих имао ништа против ни да победимо голом у 90. минуту

FOTO: M. Vukadinović

- Dominirali smo u prvoj utakmici, ali nismo stekli prednost i to je činjenica pred odlazak na revanš. Sve je bilo kako treba, osim realizacije, nedostajali su gol ili dva u mreži rivala. Smatram da smo zaslužili da trijumfujemo, ali verujemo da će nam se sve vratiti u utakmici u Azerbejdžanu - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Smatra da je slabija realizacija bila faktor koji je uticao na krajnji rezultat.

- Nedostajala nam je mirnoća u završnici, malo više želje i odlučnosti u prekidima. Sada je i naš rival u igri, ima pravo na nadu posle 0:0 u Beogradu, ali opet smatram da smo kvalitetniji tim i da ćemo mi biti ti koji će se radovati plasmanu u treće kolo kvalifikacija.

Stevanović očekuje sličnu utakmicu i u 3.000 kilometara udaljenom Azerbejdžanu.

- Svakako da ćemo biti strpljivi, ali u svaki duel moramo da uđemo jako, sa ogromnom željom. Jedan gol može mnogo da nam donese ili oduzme. Očekujem vrlo tvrd meč, ne bih imao ništa protiv ni da pobedimo sa 1:0 u 90. minutu. Uglavnom, cilj je plasman u narednu rundu, može i posle produžetaka, može i na penale, mada bi to svakako bilo vrlo stresno - zaključio je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna