TIM ZA TOKIO POSLE TURNIRA: Selektor vaterpolista Dejan Savić 9. jula saopštiće igrače koji će braniti zlato iz Rija

S. K.

02. 07. 2021. u 14:24

"DELFINI" zadovoljni napuštaju Kranj. Selektor Dejan Savić ističe da su sve što su plasnirali i ostvarili. Kormilar Srbije je najavio da će posle turnira u Beogradu, 9. jula saopštiti tim koji će u Tokiju braniti zlato iz Rija.

ТИМ ЗА ТОКИО ПОСЛЕ ТУРНИРА: Селектор ватерполиста Дејан Савић 9. јула саопштиће играче који ће бранити злато из Рија

foto: EPA

- Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi izu hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde - istakao je za sajt VSS Savić.

Kormilar olimpijskih pobednika prezadovoljan je radom kandidata za mesto u reprezentaciji:

- Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A nije bilo lako jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži.

"Delfini" će imati slobodno do ponedeljka, kada se okuplja na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović". Dve selekcije Srbije će na turniru od 6. do 8. jula odmeriti snage sa Francuskom i Španijom.

- Očekuju tri utakmice, sa starim poznanicima Špancima jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje SP u Pragu - istakao je Savić.

Naša reprezentacija 15. jula putuje u Kašivazaki na završne pripreme za LOI.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)