PROSINEČKI O IGRI HRVATSKE: Ne izgleda dobro, fudbaleri kao da nisu tim

Novosti online

19. 06. 2021. u 22:26

HRVATSKA nije dobro počela Evropsko prvenstvo u fudbalu. "Vatreni" su osvojili samo bod iz dve utakmice. Igre tima Zlatka Dalića prokomentarisao je legendarni Robert Prosinečki.

ПРОСИНЕЧКИ О ИГРИ ХРВАТСКЕ: Не изгледа добро, фудбалери као да нису тим

Foto: EPA

Bivši igrač i trener Crvene zvezde naglašava da igra Hrvatske nije dobra.

- A šta ja sada da kažem drugačije od onog što su svi videli? Neću reći ništa novo. Zna se da to ne izgleda dobro! Izvukli smo taj jedan bod, imamo šansu u zadnjem kolu, ali ako ćemo ovako igrati... Teško ćemo do drugog kruga – rekao je bivši reprezentativac Hrvatske.

Istakao je da i dalje sve zavisi od Luke Modrića i drugova koji su kvalitetniji od Škotske.

Govorio je i o odlukama Zlatka Dalića, koji prethodnih dana ima mnogo problema. On je bio u sukobu sa igračima, zatim sa novinarima, a na kraju se našao i na udaru javnosti.

- Najlakše je komentarisati iz fotelje. Ne želim da se petljam u te odluke selektora. On sigurno zna zašto nekoga stavlja ili ne stavlja u tim, a ja mogu samo da konstatujem da ne izgledaju kao tim! To nas je krasilo u Rusiji, a sada nam fali – zaključio je legendarni Robert Prosinečki.

Hrvatska poslednji meč protiv Škotske igraju 22. juna i 21 sat . Utakmica se igra na "Hempden parku" u Glazgovu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)