MAJKA ADRIJENA RABIOA nakon poraza od Švajcarske kritikovala Mbapeove roditelje, imala je poruku i za oca Pola Pogbe!

Novosti online

30. 06. 2021. u 11:13

VERONIK Rabio nije mogla da se suzdrži posle bolne eliminacije Francuza

МАЈКА АДРИЈЕНА РАБИОА након пораза од Швајцарске критиковала Мбапеове родитеље, имала је поруку и за оца Пола Погбе!

Foto AP

Eliminacijom Francuske od Švajcarske sa Euro 2020 isplivao je brojni "prljav veš" iz vlačionice tima Didijea Dešama. 

Francuski mediji bave se danima sukobom Embapea i Žirua, a nakon poraza u centru pažnje bila je majka Adrijena Rabioa, Veronik, žena koja je poznata po tome što kontroliše karijeru i poteze svog sina, fudbalera Juventusa. 

Nezadovoljna, ljuta i razočarana, ona je neposredno posle meča sa Švajcarskom gunđala Embapeovim roditeljima koji su bili ispred nje, a imala je šta da kaže i ocu Pola Pogbe - jer je njegov sin izgubio ključni posed nakon čega su Švajcarci izjednačili na 3:3 i uveli meč u produžetak.

Navodno, ona je Embapeovim roditeljima bez dlake na jeziku iznela niz krotika na račun prve zvezde reprezentacije i tragičara meča sa "Sajdžijama".

- Sramota je da je šutirao ovako za igrača njegovih kvaliteta. Šutirao je prelagano. Nadam se da ćete ga naučiti pameti i zato što je previše arogantan - svedoče francuski novinari koji su bili u neposrednoj blizini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)