HURRICANE OPTUŽENE ZA PLAGIJAT?! Zlonamernim komentarima napadaju "uraganke", snimak dokazuje kolika je glupost u pitanju (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2021. u 20:21

GRUPA Hurricane je sinoćnjim učešćem u polufinalnoj večeri "Evrovizije" izazvala nepodeljene simpatije publike i kritičara.

HURRICANE ОПТУЖЕНЕ ЗА ПЛАГИЈАТ?! Злонамерним коментарима нападају ураганке, снимак доказује колика је глупост у питању (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Peter Dejong

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su izvele pesmu "Loco Loco" i uraganski prošle u finale evropskog takmičenja.

Pesma i nastup naših devojaka oduševili su ceo region, pa su se snimci slavlja u Hrvatskoj, nakon što je Hurricane prošao u finale, proširili munjevitom brzinom po društvenim mrežama.

Ipak, činjenica je da postoje mnogi kojima smeta uspeh Hurricane.

Nakon što je na zvaničnom nalogu organizatora Evrovizije podeljen tvit jednostavnog sadržaja: "RAM BA BA BAM", uzvika iz pesme "Loco Loco", objava je postala najlakovanija na nalogu takmičenja.

Ispod pesme su se potom javili fanovi pevača Aka 7even, italijanskog muzičara, koji tvrde da je "RAM BA BA BAM" njegov zaštitni znak.

Naravno, osim što fanovi italijanskog pevača zatrpavaju tviter nalog "Evrovizije", ne postoji nikakva mogućnost da njihove tvrdnje o tobožnjem plagijatu urode plodom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)